Incluzio Uitvoering Zuid

Incluzio Uitvoering Zuid

Incluzio Uitvoering Zuid is actief op het gebied van Beschermd Wonen en Begeleiding Individueel op basis van WMO-indicaties in een groot aantal gemeenten in het zuiden van Nederland (Limburg). In Noord-Limburg en in Maastricht-Heuvelland hebben wij de meeste cliënten. 

Naar de website van Incluzio Uitvoering Zuid

Onze doelgroep bestaat uit (jong)volwassenen met een combinatie van problemen op meerdere leefgebieden,  in combinatie met lvb-, autisme- verslavings-, psychiatrische- en forensische problematiek. Zij zijn niet of onvoldoende in staat om zich, op eigen kracht of met gebruikmaking van eigen netwerk of voorliggende voorzieningen, zelfstandig te handhaven in de samenleving.

In Venlo, Belfeld en Panningen hebben wij woonvoorzieningen voor (jongvolwassen) cliënten met een BW-indicatie. In sommige gevallen ondersteunen we ook cliënten met een WLZ-PGB. 

Ambulante individuele begeleiding bieden we aan cliënten in zowel de 7 gemeenten in de regio Noord-Limburg als in Maastricht-Heuvelland. Deze begeleiding varieert qua intensiteit van enkelvoudige- tot complexe problematiek en is afhankelijk van de vraag van de cliënt.

Eindverantwoordelijke per opdracht

Gerelateerde artikelen

Instagram%20-%20beeld5.jpg
Artikel

Aandacht voor verbinding in de wijk

Josje is werkzaam als netwerkcoach bij SVEN. Als gezicht van de wijk Boswinkel kunnen bewoners bij haar terecht met hulpvragen en initiatieven. Samen met bewoonster Sahra vertelt ze hoe haar aanpak zorgt voor meer verbinding met bewoners in de wijk.

03/02/2022
Buurtkracht
Video-incluzio-uitvoering-oost.PNG
Video

Maak kennis met Incluzio Uitvoering Oost

Incluzio Uitvoering Oost kom je overal tegen in het oosten van Nederland. In Enschede, in Rheden...

03/05/2021
incluzio%20uitvoering.jpg
Nieuws

Radar Uitvoering gaat verder onder de naam Incluzio Uitvoering

Met ingang van 1 april 2020 gaat Radar Uitvoering verder onder de naam Incluzio Uitvoering. Als...

19/03/2020
Premier-Rutte-bezoek-wijkcentrum-buurtcentrum.jpg
Nieuws

Premier Rutte bezoekt RadarUitvoering in Enschede

Onze Minister-president bezocht afgelopen woensdag ons wijkcentrum ’t Ni-je Terphoes in Enschede! Op deze locatie van Radar Uitvoering...

19/01/2018