Incluzio Uitvoering

Incluzio Uitvoering

Incluzio Uitvoering Oost is actief op diverse vlakken van het sociaal domein in het oosten van Nederland. Zo verzorgen we ambulante begeleiding in 14 Twentse gemeentes en in 8 gemeentes van Regio Centraal Gelderland voor zowel jongeren als volwassenen. Dit gebeurt op individueel niveau op basis van geïndiceerde zorg. Daarnaast doen we straathoekwerk (jongerenwerk) vanuit het label MAXX en zijn we actief met gezinswerk voor de gemeente Twenterand. Ook hebben we hier een scheidingspunt waar een scheidingsdeskundige gezinnen bijstaat in deze moeilijke situatie. Tot slot zijn we, onder het label SVEN, actief met opbouwwerk in de stadsdelen Enschede-Zuid en -West, waarbij bewonersparticipatie en het vergroten van de leefbaarheid, veiligheid en sociale cohesie centraal staat.

Eindverantwoordelijk: Ruud Noteboom, Regiomanager Incluzio Rheden

Logo Incluzio Uitvoering

Incluzio Uitvoering is actief in meerdere dorpen en steden in het oosten en zuiden van het  land. 

Incluzio Uitvoering Oost

Incluzio Uitvoering Oost biedt ambulante begeleiding in de regio's Twente, Achterhoek, en Centraal Gelderland en vervult welzijnsfuncties voor de gemeenten Dieren, Enschede, Rheden, Rozendaal, Velp en Twenterand. 

Incluzio Uitvoering Zuid

Incluzio Uitvoering Zuid biedt beschermd wonen, beschermd thuis en ambulante begeleiding in bijna alle Noord Brabantse gemeenten en in de gehele provincie Limburg. Het gaat om ondersteuning van (jong)volwassenen met multi-problematiek.

Gerelateerde artikelen

Instagram%20-%20beeld5.jpg
Artikel

Aandacht voor verbinding in de wijk

Josje is werkzaam als netwerkcoach bij SVEN. Als gezicht van de wijk Boswinkel kunnen bewoners bij haar terecht met hulpvragen en initiatieven. Samen met bewoonster Sahra vertelt ze hoe haar aanpak zorgt voor meer verbinding met bewoners in de wijk.

03/02/2022
Buurtkracht
Video-incluzio-uitvoering-oost.PNG
Video

Maak kennis met Incluzio Uitvoering Oost

Incluzio Uitvoering Oost kom je overal tegen in het oosten van Nederland. In Enschede, in Rheden...

03/05/2021
incluzio%20uitvoering.jpg
Nieuws

Radar Uitvoering gaat verder onder de naam Incluzio Uitvoering

Met ingang van 1 april 2020 gaat Radar Uitvoering verder onder de naam Incluzio Uitvoering. Als...

19/03/2020
Premier-Rutte-bezoek-wijkcentrum-buurtcentrum.jpg
Nieuws

Premier Rutte bezoekt RadarUitvoering in Enschede

Onze Minister-president bezocht afgelopen woensdag ons wijkcentrum ’t Ni-je Terphoes in Enschede! Op deze locatie van Radar Uitvoering...

19/01/2018