Symposium e-health en blended care

Symposium e-health en blended care

Meld je nu aan!

Symposium 1

De Slimme Zorg Estafette is een kennismarathon waarin je wordt uitgenodigd om je expertise te delen en van elkaar te leren. Iedereen kan zich bij de Slimme Zorg Estafette aansluiten door een activiteit te organiseren en/of deel te nemen aan de activiteiten van anderen. Het doel van dit initiatief is elkaar inspireren en samen de zorg te transformeren. Op 2 maart organiseren we een online symposium over e-health en blended care.

Waar de zorg nu al grootschalig technologie inzet, is het sociaal domein nog altijd grotendeels mensenwerk. Medewerkers en inwoners zijn al jarenlang niet anders gewend dat contact en ondersteuning face-to-face plaatsvindt. Ook in het sociaal domein liggen er kansen om slimme digitale oplossingen in te zetten, in de vorm van e-health en blended care. Maar wat is e-health en blended care in het sociaal domein precies? En hoe geef je hier vorm aan in de praktijk? Bekijk ons symposium waarin we in gesprek gaan met medewerkers, inwoners en experts over de kansen én het waarmaken in de praktijk.

Ben jij erbij? Dit symposium wil je niet missen, meld je snel aan. Na aanmelding ontvang je tijdig de link om het symposium te bekijken. 

 

*Dit is een masterclass van het eerdere symposium 'Anders denken en doen in het sociaal domein'. Het symposium wordt opnieuw gestreamd en is een mooie herkansing als je de vorige editie hebt gemist.

Aanmeldformulier symposium