Tim Stichtse Vecht

Webinar: Maak kennis met TIM Stichtse Vecht

01/07/2021
Delen via \a\a
Visual%20webinar.jpg

Leuk dat je interesse hebt in ons webinar!

Dit webinar 'Maak kennis met TIM Stichtse Vecht' is bedoeld voor alle bestuurders, adviseurs, managers en beslissers bij samenwerkingspartners binnen het Sociaal Domein en de organisaties die maatschappelijk betrokken zijn bij de inwoners van Stichtse Vecht. Van professionele zorgaanbieder, huisarts of vrijwilliger tot woningcorporatie, onderwijsinstelling en politie. Je bent van harte welkom.

Tijdens dit webinar stellen we onszelf voor en vertellen we wat je van ons kunt verwachten. We informeren je samen met de gemeente onder andere over het aanbestedingsproces, onze toekomstvisie en werkwijze, de zorgcontinuïteit en de invulling van partnerschap.

Sprekers

  • Hetty Veneklaas (wethouder Sociaal domein, onderwijs en sport) en Sosja Rooijmans (beleidsadviseur gemeente Stichtse Vecht): over de keuze voor TIM Stichtse Vecht.
  • Warner Admiraal (programma manager TIM Stichtse Vecht): over de visie en werkwijze van TIM Stichtse Vecht.
  • Janneke Smink (directeur Transformatie bij Incluzio): over de uitgangspunten van de transformatie en wat TIM Stichtse Vecht precies wil bereiken.
  • Anne Moormann (relatie- & projectmanager TIM Stichtse Vecht): over de manier waarop TIM Stichtse Vecht nu en straks contact houdt met alle betrokken partijen.

Tijdens de bijeenkomst op donderdag 30 september om 15.00 uur is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen. Heb je nu al een vraag die je graag beantwoord ziet tijdens het webinar? Geef deze dan aan in het aanmeldformulier, zodat wij er extra aandacht aan kunnen geven.