Buurtteam Utrecht

Sannne te Stroete nieuw lid Raad van toezicht Stichting buurtteamorganisatie sociaal Utrecht

24/01/2024
Delen via \a\a
Foto Sanne te Stroete

Sanne de Stroete is per 1 januari het nieuwe lid van de Raad van Toezicht (RvT) van Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht. Dat maakte de RvT vandaag bekend. Per 1 januari 2024 bestaat de RvT uit Cees van Eijk (voorzitter), Jeroen Gelevert, Audrey Rohen en Sanne te Stroete. 

Sanne is momenteel adviseur Innovatie en Transformatie bij Kwadraad (Zuid-Holland) en werkte eerder vier jaar als buurtteammedewerker bij onze eigen stichting. Zo heeft zij brede kennis van het Sociaal en Zorg Domein, van de actuele domeinoverstijgende opgaven en van de opdracht van de stichting. Het inwoners- en medewerkersperspectief heeft haar bijzondere aandacht. De raad is erg verheugd dat zij met Sanne te Stroete zo’n deskundig lid heeft gevonden met veel affiniteit met het werkgebied van onze Stichting. Sanne volgt Marijke Ramgatie op.

Marijke Ramgatie was bijna 3 jaar lid RvT van Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht. Met haar ruime ervaring bij het UWV en als Sociaal werker heeft Marijke in haar rol van toezichthouder belangrijke toegevoegde waarde geleverd aan de stichting. Wij bedanken Marijke voor de samenwerking, haar inzet en betrokkenheid en wensen haar veel succes voor de toekomst.