Incluzio Leiderdorp

Persbericht: Incluzio Leiderdorp maakt kennis met inwoners

08/11/2018
Delen via \a\a

Op twee dagen in november zijn inwoners van Leiderdorp van harte welkom om kennis te maken met Incluzio Leiderdorp. Incluzio neemt vanaf 1 januari de taken van een aantal Leiderdorpse welzijnsorganisaties over. Vanaf die datum kan iedereen er terecht voor allerlei hulpvragen en ondersteuning. Op donderdag 15 november staat een kennismaking in 't Buurthuis aan de Frederik Hendriklaan gepland, een week later - op woensdag 21 november - is winkelcentrum Winkelhof de locatie. Iedereen is van harte uitgenodigd langs te komen.

Logo Incluzio Leiderdorp

Incluzio gaat zich vanaf 1 januari inzetten voor alle inwoners in Leiderdorp met een hulpvraag. De welzijnsopdrachten die er worden ondergebracht zijn onder andere mantelzorgondersteuning, de inzet van schuldhulpmaatjes, de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen, mantelzorgondersteuning en het jongeren- en ouderenwerk. Incluzio wil graag samenwerken met inwoners. Bijvoorbeeld door hen een plek te bieden als vrijwilliger of door inwoners te faciliteren bij initiatieven die zij zelf willen nemen in de buurt. De twee bijeenkomsten in november zijn bedoeld als eerste kennismaking met inwoners. Incluzio hoort graag wat er leeft onder inwoners zodat zij hier straks goed op kan inspelen.

't Buurthuis

Op donderdag 15 november is de eerste bijeenkomst in 't Buurthuis aan de Frederik Hendriklaan 4. Tussen 10 en 12 uur 's morgens vertellen Janine de Vries en Han Paulides meer over wie Incluzio Leiderdorp is, de werkwijze en de plannen voor de komende maanden. Ook is er uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen en om ideeën uit te wisselen.

Winkelcentrum Winkelhof

Ook op woensdag 21 november nodigt Incluzio Leiderdorp alle inwoners uit om langs te komen voor een kop koffie en een goed gesprek. Dat gebeurt in winkelcentrum Winkelhof. Via de videozuil kunnen voorbijgangers met suggesties voor de dienstverlening of met vragen komen. We zijn aanwezig van 12.30 tot 15 uur.