Marjolein Laponder genomineerd voor Sociaal Werker van het Jaar

09/04/2021
Delen via \a\a

Sociaal werker Marjolein Laponder van Incluzio Leiderdorp kan Sociaal Werker van het Jaar worden! Marjolein is één van de drie genomineerden voor de eervolle titel Sociaal Werker van het Jaar. De verkiezing benadrukt het belang van sociaal werk en zet het vak in de spotlights.

foto%20marjolein%20-.jpg

 

De verkiezing benadrukt het belang van sociaal werk en zet het vak in de spotlights. In de voordracht wordt Marjolein een duizendpoot met een gouden randje genoemd. Er valt te lezen: ’In haar aanpak staat de klant centraal. Zij doet een beroep op de eigen kracht van de inwoner om te werken aan hulpvragen. Ze heeft een enorme kennis op diverse terreinen binnen het sociaal domein. Op het moment dat ze ergens tegenaan loopt, stapt ze erop af en denkt in mogelijkheden voor de klant en gelooft in hem of haar.’

 

In een speciale video stelt Marjolein zichzelf voor en geeft haar visie. De video bekijken en stemmen op Marjolein kan tot 15 mei. Tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk 2021 op 26 mei wordt de winnaar bekendgemaakt.