Vandaag verschenen: Verhalen van een thuishulp

28/09/2021
Langer Thuis Wonen
Delen via \a\a

Vandaag ligt een heel speciaal cadeautje op de mat bij al onze thuishulpen van Axxicom Thuishulp en Cordaan Thuisdiensten: het boekje Verhalen van een thuishulp. Voor en door thuishulpen. Met verhalen om nooit te vergeten en ruimte om je eigen belevenissen op te schrijven. Want als thuishulp maak je nogal eens wat mee. We hebben dit boekje gemaakt omdat we heel erg trots zijn op onze thuishulpen en dankbaar voor de inzet die ze iedere dag laten zien!

Notitieboekje%20Als%20thuishulp%20maak%20je%20nogal%20eens%20wat%20mee.jpg
Notitieboekje%20met%20pen.jpg

Als thuishulp maak je nogal eens wat mee.

Soms doe je gewoon je werk als thuishulp. Maar vaak genoeg kom je na een dag thuis en is het eerste wat je zegt: ‘Wat ik vandáág toch weer heb meegemaakt!’ Want ja, er gebeurt nogal eens wat in het leven van een thuishulp. Je komt immers niet alleen maar over de vloer bij een klant. Je staat vaak heel dicht bij het privéleven van onze klanten. Je hoort en ziet veel. In veel gevallen deel je soms lief en leed.

Dat ‘lief’ en dat ‘leed’ wilden velen van jullie niet alleen thuis delen, maar ook voor dit speciale notitieboekje. Speciaal, niet alleen omdat het bedoeld is voor alle notities die je niet wilt vergeten. Maar vooral om de verhalen om nóóit te vergeten. Een aantal van die verhalen vind je terug op de volgende pagina’s. Anekdotes, belevenissen, onuitwisbare herinneringen.

Bedankt voor de inzet die je elke dag laat zien. Bedankt voor de lach die je elke dag op het gezicht van onze klanten tovert. Bedankt ook voor de traan die je weleens deelt met diezelfde klanten.
 

 

Gerelateerde berichten

Mevrouw Netscher verrast haar buren met taart.
Nieuws

De eerste grote kleine wens van Axxicom Thuishulp is in vervulling gegaan!

In de laatste Redaxxicom-krant sloot Axxicom Thuishulp een kaartje bij waarmee onze klanten een grote kleine wens naar ons konden inzenden. Mevrouw Netscher-Ockerse uit Rhenen viel de eer te beurt om als eerste haar wens in vervulling te zien gaan. Een mooie wens: zij wilde haar buren bedanken...

10/01/2023
Buurtkracht
Sfia en Bea maken samen het huis schoon
Klantverhaal

Op de koffie bij mevrouw Bea en Sfia van Cordaan Thuisdiensten

‘Hoe lang ik al over de vloer kom? Is het niet een jaar of vijf?’ Vragend...

10/01/2023
Langer Thuis Wonen
Lenny%20Groenveld%20-%20Wijkteam%20Zuid.JPG
Artikel

Medewerker aan het woord: Het werken in de wijk

Al van jongs af aan wist ik dat ik een baan in de zorg wilde. Mensen...

07/08/2022
Zelfstandigheid