Axxicom Thuishulp

Axxicom en Cordaan openen Sociale Telefoonlijn voor ouderen met vragen of eenzaamheid

19/03/2020
Delen via \a\a

Axxicom en Cordaan openen Sociale Telefoonlijn voor ouderen met vragen of eenzaamheid: 085-079 33 33

De Praatlijn van de Week tegen Eenzaamheid krijgt een vervolg. Vanwege de coronacrisis openen Axxicom en Cordaan weer een sociale telefoonlijn, deze keer voor klanten die met vragen zitten over het virus. Ook als zij zich eenzaam voelen is de Sociale Telefoonlijn er.

Minder bezoek voor ouderen tijdens coronacrisis

Onder de klanten van onze thuishulpbedrijven Axxicom en Cordaan zijn veel ouderen. Vooral zij worden hard geraakt door het virus. Niet alleen doordat zij deel uitmaken van de groep die het grootste risico loopt. Een van de richtlijnen in de ‘coronacrisis’ is om sociale contacten te beperken. Dat kan er al gauw toe leiden dat kinderen en kleinkinderen een bezoekje aan ouders of grootouders overslaan. Verstandig vanuit het oogpunt van een mogelijke besmetting, maar ook vervelend: veel ouderen krijgen al weinig bezoek.

annie-spratt-goholCAVTRs-unsplash.jpg

Elke dag bereikbaar

De Sociale Telefoonlijn is elke dag - ook in het weekend - tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar. Jullie gaven massaal gehoor aan onze oproep om het belteam te ondersteunen, waardoor we zoveel mogelijk klanten te woord kunnen staan. Iedereen die zich opgegeven heeft - hartelijk dank daarvoor - is inmiddels benaderd.