Praktijkontmoeting Sturing in Jeugdhulp

25 augustus 2017

RadarAdvies, Stade Advies en Incluzio organiseren vrijdag 13 oktober de praktijkontmoeting Sturing in Jeugdhulp voor gemeenten en zorgaanbieders. Tijdens deze ochtend staat inspireren en ontmoeten centraal. Middels verschillende workshops reiken we concrete handvatten aan voor sturing in de jeugdhulp.

Sturing in Jeugdhulp

Sturing in Jeugdhulp
2,5 jaar na de transitie van de jeugdhulp vragen we ons af of we de juiste dingen doen en of we ze goed doen. Is er sprake van afbouw van zware naar lichtere zorg, worden gezinnen beter ondersteund en slagen we erin de zorgkosten in de hand te houden? Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en tegelijkertijd in control te blijven, is betrouwbare informatie nodig om de doelmatigheid en effectiviteit van de jeugdhulp in beeld te brengen en het beleid waar nodig bij te sturen.

Het volledige programma met de verschillende workshops van de praktijkontmoeting Sturing in Jeugdhulp staat nu online. Aanmelden kan nog! Vrijdag 13 oktober (9.00 - 13.00 uur) wisselen we van gedachte over dit belangrijke vraagstuk. 


Programma
Aftrap door Erik Oeloff (directeur RadarGroep), Hans Spigt (voorzitter Jeugdzorg Nederland) en Christiaan Baillieux (RadarAdvies).  Daarna kunt u kiezen uit twee workshops:
- Casussen zijn onze beste sturingsinformatie (door: Incluzio Hollands Kroon)
- Hoe krijg ik grip op het jeugdhulp budget (door: Stade Advies)
- Strategieontwikkeling informatievoorziening (door: RadarAdvies en gemeente Utrecht)

Bekijk het volledige programma hier 

Deelname aan de praktijkontmoeting is kosteloos.

Wanneer: 13 oktober
Tijd: 09.00 tot 13.00, inclusief lunch
Locatie: The Colour Kitchen Langerlust, Provincialeweg 24,
1108 AB Amsterdam-Zuidoost
Aanmelden: per mail aan Merel van Kessel
(graag aangeven met hoeveel personen u komt)