Huishoudelijke ondersteuning

hulp bij het huishouden, thuishulp, huishoudelijke verzorging, ondersteuning thuis, ouderen, handicap, thuiszorg, huishoudelijke hulp

De regie hebben over je eigen huishouden, ook wanneer dat door je gezondheidssituatie moeilijker wordt. Met een beetje hulp is dat voor veel mensen goed mogelijk. Of het nu gaat om schoonmaken, de was doen of de boodschappen. Onze medewerkers maken samen met de klant een plan op maat. Zo houdt de klant de regie en ondersteunen we bij zaken waar het niet meer gaat. 

Incluzio gelooft in een integrale benadering. Zo combineren we waar mogelijk huishoudelijk werk met persoonlijke begeleiding of persoonlijke verzorging. Ook spelen onze huishoudelijke hulpen, doordat zij signaleren en verbinden, een belangrijke preventieve rol in de zorgketen. Indien zij zien dat iemand eenzaam is, vertellen zij over de voorzieningen die hiervoor beschikbaar zijn in de wijk, zoals bijvoorbeeld een maatjesproject. Op het moment dat er sprake is van beginnende dementie, zoeken zij contact met de familie en informeren hen over mogelijke ondersteuning van bijvoorbeeld een casemanager dementie. Als zij zien dat het risico op vallen toeneemt, informeren zij de klant over de mogelijkheden van zorg op afstand en woonaanpassingen. En zo zijn er nog talloze voorbeelden te benoemen die laten zien dat de huishoudelijke hulp de eerste helpende hand is voor veel klanten die extra ondersteuning kunnen gebruiken.  Axxicom ouderen

Axxicom levert huishoudelijke ondersteuning op maat bij mensen thuis. Axxicom is actief in een groot aantal Nederlandse gemeenten.

Cordaan Thuisdiensten

Cordaan Thuisdiensten is een gezamenlijk bedrijf van Incluzio en Cordaan. Onze medewerkers bieden huishoudelijke hulp bij bewoners thuis in Amsterdam en Diemen.